Pom’ Duchesses met amandelpesto
20-25 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Bak de aardappeltorentjes in de oven of de airfryer volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar.
- Maak intussen de pesto. Doe de takjes basilicum met de amandelen, de knoflook en de olijfolie in een hoge maatbeker en pureer met de staafmixer fijn. Voeg de kaas toe en breng de pesto op smaak met peper. Zorg dat de pesto stevig is, voeg eventueel wat extra geraspte kaas toe.
- Schep op de onderzijde van de helft van de aardappeltorentjes een beetje pesto. Druk de rest van de aardappeltorentjes met de onderzijde tegen de pestokant en leg ze op een schaal.
Met een gulle schaal van deze fraaie aardappeltorentjes doe je iedereen aan tafel een plezier.
Tip: Weinig tijd? Neem koelverse pesto. Ook lekker: tapenade of muhammara (een Arabische dip van geroosterde paprika’s en walnoten.)
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 660 kcal
- 44 g vet waarvan 7 g verzadigd
- 51 g koolhydraten
- 11 g eiwit
- 7 g vezels
- 1,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen